[single_post_category_name]

Avocado, æg & mayo

Del avocadoen i to halve og fjern forsigtigt skallen fra begge halvdele. Læg avocadoen med den runde side opad, og skær tynde skiver, læg dem som en vifte på brødet. Kog ægget til det er smilende, et æg i str L skal koge 4 ½ minut fra vandet koger. Del ægget i kvarte og læg ovenpå avocadoen. Top med en skefuld mayonnaise, masser af purløg og flagesalt og friskkværnet peber.

2 rundtenommer

Sådan gør du

Del avocadoen i to halve og fjern forsigtigt skallen fra begge halvdele. Læg avocadoen med den runde side opad, og skær tynde skiver, læg dem som en vifte på brødet. Kog ægget til det er smilende, et æg i str L skal koge 4 ½ minut fra vandet koger. Del ægget i kvarte og læg ovenpå avocadoen. Top med en skefuld mayonnaise, masser af purløg og flagesalt og friskkværnet peber. 

Få opskriften på hjemmelavet mayonnaise her

 

Læs også: Flanksteak med agurkerelish og kørvelmayonaise

Læs også: Kartoffel, sellericreme & sprøde løg

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide