Avocado, æg & mayo

Del avocadoen i to halve og fjern forsigtigt skallen fra begge halvdele. Læg avocadoen med den runde side opad, og skær tynde skiver, læg dem som en vifte på brødet. Kog ægget til det er smilende, et æg i str L skal koge 4 ½ minut fra vandet koger. Del ægget i kvarte og læg ovenpå avocadoen. Top med en skefuld mayonnaise, masser af purløg og flagesalt og friskkværnet peber.
Ingredienser

Lidt smør til rugbrøddet

1 avocado

1 æg

6 små tomater, gerne dadeltomater eller andre små smagfulde tomater

2 spsk mayonnaise

1 lille bundt purløg

Havsalt & friskkværnet peber

2 spsk mayonnaise

2 rundtenommer

Sådan gør du

Del avocadoen i to halve og fjern forsigtigt skallen fra begge halvdele. Læg avocadoen med den runde side opad, og skær tynde skiver, læg dem som en vifte på brødet. Kog ægget til det er smilende, et æg i str L skal koge 4 ½ minut fra vandet koger. Del ægget i kvarte og læg ovenpå avocadoen. Top med en skefuld mayonnaise, masser af purløg og flagesalt og friskkværnet peber. 

Få opskriften på hjemmelavet mayonnaise her

 

Læs også: Flanksteak med agurkerelish og kørvelmayonaise

Læs også: Kartoffel, sellericreme & sprøde løg

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2