Friske forårsruller

Ingredienser

2 andebryster

Salt og peber

Rispapir til friske forårsruller, beregn ca. 2-3 per person

1 stort bundt frisk mynte

1 stort bundt frisk koriander

1 stor eller 2 små mangoer, ikke for bløde

1 lille iceberg salathoved

1 granatæble

Hoisinsauce eller gomasauce til dyp

 

– med and, mango, mynte, koriander og sprød grønt

En af mine yndlingsspiser. Friske, sprøde og vildt lækre. 

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200˚ og snit fedtet på andebrysterne uden at skær ned til kødet og krydr rigeligt med salt og peber. Læg brysterne på en kold pande og steg dem i ca. 4-5 minutter. Når fedtet er sprødt tages andebrysterne af panden og lægges i et ovnfast fad og steger færdige i ovnen i ca. 15 minutter. herefter skal kødet hvile i ti minutter. Imens skylles krydderurterne og duppes tørre, mangoen skæres i tynde strimler, salathovedet deles i blade og kernerne bankes ud af granatæblet. Fordel de forskellige grøntsager på små fade. Sæt et stort fad med lunkent vand til at dyppe rispapirene i, de skal blot have vand over det hele, ikke ligge i blød. Imens fyldet lægges på, vil de blive tilpas bløde til at man kan rulle dem sammen. dyp rullerne i den hjemmlavede gomasauce, hoisinsauce eller soyasauce. 

Læs også: Julesalat

Læs også: Rug-fenikkelkiks med ost

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være