2 andebryster
Salt og peber
Rispapir til friske forårsruller, beregn ca. 2-3 per person
1 stort bundt frisk mynte
1 stort bundt frisk koriander
1 stor eller 2 små mangoer, ikke for bløde
1 lille iceberg salathoved
1 granatæble
Hoisinsauce eller gomasauce til dyp
– med and, mango, mynte, koriander og sprød grønt
En af mine yndlingsspiser. Friske, sprøde og vildt lækre.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200˚ og snit fedtet på andebrysterne uden at skær ned til kødet og krydr rigeligt med salt og peber. Læg brysterne på en kold pande og steg dem i ca. 4-5 minutter. Når fedtet er sprødt tages andebrysterne af panden og lægges i et ovnfast fad og steger færdige i ovnen i ca. 15 minutter. herefter skal kødet hvile i ti minutter. Imens skylles krydderurterne og duppes tørre, mangoen skæres i tynde strimler, salathovedet deles i blade og kernerne bankes ud af granatæblet. Fordel de forskellige grøntsager på små fade. Sæt et stort fad med lunkent vand til at dyppe rispapirene i, de skal blot have vand over det hele, ikke ligge i blød. Imens fyldet lægges på, vil de blive tilpas bløde til at man kan rulle dem sammen. dyp rullerne i den hjemmlavede gomasauce, hoisinsauce eller soyasauce.
Læs også: Julesalat
Læs også: Rug-fenikkelkiks med ost