– med fennikel, orange og granatæblekerner

En frisk og julet salat med det helt rigtige miks af sødt, syrligt og bittert.

Sådan gør du 

Skær den nederste bitre del af julesalaten og del salaten i blade. De store salatblade skæres over i to på langs. Skær fennikelen i meget tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Skær skrællen med den hvide hinde af appelsinerne og skær dem derefter i tynde skiver. Del granatæblet i to, hold den ene halvdel i håndfladen med frugtkødet nedad over en skål og bank på skallen med en grydeske, så kernerne løsner sig og falder ned i skålen. Anret salaten i bunden af et fad sammen med fennikel, og fordel skiverne af appelsin over. Ryst en dressing af olivenolie, cidereddike og ahornsirup og hæld den over salaten. Kværn frisk peber ud over. Fordel granatæblekernerne ud over og server. 

 

Læs også: Friske forårsruller

Læs også: Rug-fenikkelkiks med ost

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide