Lækker & let salat med lynstegt grønkål

Ingredienser

Salat

Ca. 300 g grønkål, befriet for stokken i midten

3 sprøde og syrlige æbler

50 g saltede og ristede peanuts

 

Dressing

½ dl rapsolie

3 spsk æblecidereddike

Salt og friskkværnet peber

Det er nu man skal spise af den supersunde grønkål. Lynstegt, frisk, dampet, den kan laves på mange måder. Æble, nødder, citrusfrugter og granatæble er gode smags-makkere. 

Sådan gør du

Del kålen i mellemstore stykker og varm en stor pande op med lidt olivenolie. Steg kålen ved medium varme i et par minutter, vend rundt så alle kålbladene får jævnt stegning. Læg dem på et fad. Skær æblerne i terne eller både og fordel mellem kålen. Ryst dressingen og hæld over. hak peanuts groft og drys over.

Læs også: Friske forårsruller

Læs også: Julesalat

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er