Ingredienser
Salat
Ca. 300 g grønkål, befriet for stokken i midten
3 sprøde og syrlige æbler
50 g saltede og ristede peanuts
Dressing
½ dl rapsolie
3 spsk æblecidereddike
Salt og friskkværnet peber
Det er nu man skal spise af den supersunde grønkål. Lynstegt, frisk, dampet, den kan laves på mange måder. Æble, nødder, citrusfrugter og granatæble er gode smags-makkere.
Sådan gør du
Del kålen i mellemstore stykker og varm en stor pande op med lidt olivenolie. Steg kålen ved medium varme i et par minutter, vend rundt så alle kålbladene får jævnt stegning. Læg dem på et fad. Skær æblerne i terne eller både og fordel mellem kålen. Ryst dressingen og hæld over. hak peanuts groft og drys over.
Læs også: Friske forårsruller
Læs også: Julesalat