Lækker & let salat med lynstegt grønkål

Ingredienser

Salat

Ca. 300 g grønkål, befriet for stokken i midten

3 sprøde og syrlige æbler

50 g saltede og ristede peanuts

 

Dressing

½ dl rapsolie

3 spsk æblecidereddike

Salt og friskkværnet peber

Det er nu man skal spise af den supersunde grønkål. Lynstegt, frisk, dampet, den kan laves på mange måder. Æble, nødder, citrusfrugter og granatæble er gode smags-makkere. 

Sådan gør du

Del kålen i mellemstore stykker og varm en stor pande op med lidt olivenolie. Steg kålen ved medium varme i et par minutter, vend rundt så alle kålbladene får jævnt stegning. Læg dem på et fad. Skær æblerne i terne eller både og fordel mellem kålen. Ryst dressingen og hæld over. hak peanuts groft og drys over.

Læs også: Friske forårsruller

Læs også: Julesalat

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide