Rug-fennikelkiks med ost

Ingredienser

3 ½ dl rugmel

½ dl mel

½ dl havregryn

1 tsk bagepulver

3 spsk sukker

1 tsk salt

1 tsk fennikelfrø

60 g smør i små tern

1 dl mælk

 

Sprøde, let søde og med en dejlig smag af fennikel. Disse kiks er perfekt til ostebordet!

Giver ca. 40 stk.

Sådan gør du

Bland de tørre dele – rugmel, hvedemel, havregryn, bagepulver, fennikelfrø, melis og salt – og smuldr smørret ud i blandingen. Tilsæt mælken og arbejd hurtigt dejen sammen. Rul dejen tyndt ud på et let melet bord, evt mellem to stykker bagepapir, og skær den i små aflange firkanter. Prik dem med en gaffel og bag dem på en smurt plade ved god varme, 225 grader, i ca. 8 min indtil de er sprøde og let gyldne. Lad dem køle af på en bagerist, før du lægger dem i en lufttæt beholder.

Server kiksene som her med en god gedeost og den lækre julemarmelade som også findes her på sitet.

LÆS OGSÅ: Friske forårsruller

LÆS OGSÅ: Squashsalat med mynte og gedeost

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være