Den nemme sidedish: Lilla spidskålssalat

Ingredienser

½ spidskål

2 dl quinoa

½ rødløg

1 stor håndfuld bredbladet persille

¼ granatæble

1 stor avocado

Sådan gør du

Kog quinoa efter anvisning på pakken, og lad det herefter køle af. Snit spidskål og rødløg fint.
Tag kernerne ud af granatæblet, og hak persillen fint. Bland alle ingredienserne sammen til en salat og top den herefter med avocado.

Spises salaten til aftensmad, så er disse lækre bønnedeller perfekte til.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2