Spicy tortilla

Ingredienser

2 spsk olivenolie

2 rødløg, i tynde skiver

1 fed hvidløg, revet

75 g pastinak, i små tern eller en anden grøntsagsrest

100 g god chorizo eller en anden rest pålæg eller kød

8 æg, str m

1 håndfuld bredbladet persille

Salt og peber

1/2 bdt purløg

En tortilla er en form for omelet, der ofte bliver lavet med kartofler. I min low carbversion er kartoflerne dog skiftet ud med pastinak, men du kan bruge de fleste grøntsager og rodfrugter.

Til 4 personer.

Sådan gør du

Varm olie godt op i en stor pande, og svits løg, hvidløg og pastinak i 4-5 minutter. Skær chorizoen ud i små tern, og lad det svitse med i 3-4 minutter. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen. Rør persille, salt og peber sammen med æggene, og hæld det over løgblandingen på panden. Lad tortillaen stege ved medium varme i ca. 6 minutter, og bag den derefter færdig i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, eller indtil æggemassen har sat sig (tjek først, om din pande kan tåle at komme i ovnen). Pynt med purløg inden servering, og servér gerne friske tomater til din tortilla.

Tip: En tortilla er supernem at lave, fungerer godt som madpakke og er ideel, hvis du har kød- og grøntsagsrester, som du gerne vil have brugt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet