Spicy tortilla

Ingredienser

2 spsk olivenolie

2 rødløg, i tynde skiver

1 fed hvidløg, revet

75 g pastinak, i små tern eller en anden grøntsagsrest

100 g god chorizo eller en anden rest pålæg eller kød

8 æg, str m

1 håndfuld bredbladet persille

Salt og peber

1/2 bdt purløg

En tortilla er en form for omelet, der ofte bliver lavet med kartofler. I min low carbversion er kartoflerne dog skiftet ud med pastinak, men du kan bruge de fleste grøntsager og rodfrugter.

Til 4 personer.

Sådan gør du

Varm olie godt op i en stor pande, og svits løg, hvidløg og pastinak i 4-5 minutter. Skær chorizoen ud i små tern, og lad det svitse med i 3-4 minutter. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen. Rør persille, salt og peber sammen med æggene, og hæld det over løgblandingen på panden. Lad tortillaen stege ved medium varme i ca. 6 minutter, og bag den derefter færdig i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, eller indtil æggemassen har sat sig (tjek først, om din pande kan tåle at komme i ovnen). Pynt med purløg inden servering, og servér gerne friske tomater til din tortilla.

Tip: En tortilla er supernem at lave, fungerer godt som madpakke og er ideel, hvis du har kød- og grøntsagsrester, som du gerne vil have brugt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og