Food&Health

Æblesalat med æble & selleri

Æblesalat med æble & selleri
Ingredienser

5 store æg

4 spsk mayonnaise

2 spsk skyr

½ tsk Dijon sennep

½ tsk salt

1 knivspids sukker

1 stor tsk mild eller medium karry

2-3 spsk karse

5 cornichoner i små tern

1 stængel blegselleri i små tern

1 syrligt sprødt æble i små tern

Jeg elsker æggekage og denne variant med den sprøde selleri og det syrlig-søde æble er helt perfekt. Til mit eget hjemmebagte rugbrød – så behøver jeg ikke mere!

Sådan gør du

Kog æggene helt hårdkogte, ca 12 minutter, og lad dem køle af før de skrælles og skæres i tern. Rør en creme af mayonnaise, skyr, sennep, salt, sukker og karry, smag til med evt lidt mere sukker og sennep. Vend æggene, selleritern, æbletern og cornichontern i cremen og lad den stå og trække i en halv times tid, så karrysmagen får lov at sætte sig. æggesalaten kan fint holde sig på køl en lille uge. Server evt med lidt nye asparges i bidder, mums!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *