Æblesalat med æble & selleri

Ingredienser

5 store æg

4 spsk mayonnaise

2 spsk skyr

½ tsk Dijon sennep

½ tsk salt

1 knivspids sukker

1 stor tsk mild eller medium karry

2-3 spsk karse

5 cornichoner i små tern

1 stængel blegselleri i små tern

1 syrligt sprødt æble i små tern

Jeg elsker æggekage og denne variant med den sprøde selleri og det syrlig-søde æble er helt perfekt. Til mit eget hjemmebagte rugbrød – så behøver jeg ikke mere!

Sådan gør du

Kog æggene helt hårdkogte, ca 12 minutter, og lad dem køle af før de skrælles og skæres i tern. Rør en creme af mayonnaise, skyr, sennep, salt, sukker og karry, smag til med evt lidt mere sukker og sennep. Vend æggene, selleritern, æbletern og cornichontern i cremen og lad den stå og trække i en halv times tid, så karrysmagen får lov at sætte sig. æggesalaten kan fint holde sig på køl en lille uge. Server evt med lidt nye asparges i bidder, mums!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive