Æggekage med grønt & gedeost

Ingredienser

6 store æg

6 spsk vand eller mælk

Salt og peber

1 stor spsk smør

En lille sjat olivenolie

1 bundt forårsløg i strimler

1 lille squash i tynde skiver

1 dl soltørrede tomater i strimler

1 lille håndfuld frisk basilikum ekstra til at pynte med

150 g frisk gedeost

Nem, alsidig og dejlig aftensmad.

Til 4 personer.

Sådan gør du

Pisk æggene med vand eller mælk til massen er helt ensartet og giv et drys salt og peber, sæt til side. Smelt smørret med olien i panden og svits forårsløg og squash ved medium varmetil løgene begynder at bliver blanke og let gennemsigtige og squashen halvblød med bid. Tilsæt tomatstrimlerne basilikum og vend rund. Hæld æggemassen på og lad æggekagen stå og sætte sig, gerne under låg, så fordeles varmen mere jævnt, og man undgår en branket bund og en let ufærdig top. Fordel gedeosten på den varme æggekage, drys med ekstra peber og server med et godt rugbrød til.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2