6 store æg
6 spsk vand eller mælk
Salt og peber
1 stor spsk smør
En lille sjat olivenolie
1 bundt forårsløg i strimler
1 lille squash i tynde skiver
1 dl soltørrede tomater i strimler
1 lille håndfuld frisk basilikum ekstra til at pynte med
150 g frisk gedeost
Nem, alsidig og dejlig aftensmad.
Til 4 personer.
Sådan gør du
Pisk æggene med vand eller mælk til massen er helt ensartet og giv et drys salt og peber, sæt til side. Smelt smørret med olien i panden og svits forårsløg og squash ved medium varmetil løgene begynder at bliver blanke og let gennemsigtige og squashen halvblød med bid. Tilsæt tomatstrimlerne basilikum og vend rund. Hæld æggemassen på og lad æggekagen stå og sætte sig, gerne under låg, så fordeles varmen mere jævnt, og man undgår en branket bund og en let ufærdig top. Fordel gedeosten på den varme æggekage, drys med ekstra peber og server med et godt rugbrød til.