[single_post_category_name]

En lækker & knasende favoritsalat

Denne salat er af mine absolutte yndlings-sommersalater. Den freshness, sprødhed, sødme og knas er helt fantastisk. Men jeg vil sige, det med sprødheden er altså afgørende. Her er der virkelig noget på spil for salaten, hvis ikke både melon og tomater er i top-kvalitet, tør jeg ikke tænke på hvor vildt meget dårligere den ville smage, med kedelige tomater og en melet vandmelon. Alt her står og falder med sødmen og sprødheden i ovenstående, fordi det netop er det smukke samarbejde mellem den sprøde og søde melon mod den bløde og salte gedefeta og de syrligsøde tomater, der gør underværker her. Mynten giver den der kølige friskhed og græskarkerner et nøddeagtigt knas. I skrivende stund tænker jeg på, at også en variant med en sød og fuldmoden netmelon og gule cherrytomater ville være skøn. Den har vi til gode til en anden god gang.

LÆS OGSÅ: Friske forårsruller

Sådan gør du

Fjern skallen fra vandmelonen og skær den i tern på ca. 2×2 cm. Del tomaterne i halve og hak mynten i fine strimler. Rist græskarkernerne på en pande med olien, når de begynder at lugte dejligt nøddeagtigt, tages de af varmen og drysses med lidt havsalt. Vend melon, tomat og mynte sammen, smuldr fetaen over og drys med græskarkernerne. Server eller sæt køligt indtil salaten serveres.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide