Bruschetta med avocado & kantarel

Ingredienser

4 skiver grillet surdejsbrød

250 g friske kantareller, grundigt rensede

2 modne avocado

1 lille bundt purløg

Salt og friskkværnet peber


Eddikelage

1 dl hvidvinseddike eller æbleedikke

3 spsk rørsukker

1 tsk ristede fennikelfrø

4-5 hele peberkorn

Til fire personer.

NB: Vær opmærksom på at kantarellerne skal stå til dagen efter og trække i lagen.

Sådan gør du

Kog alle ingredienserne til lagen op og lad den simre i et par minutter. Læg svampene i en lille beholder af glas eller andet der kan tåle den varme lage. Hæld lagen over svampene og skru låget godt fast på og lad glasset stå på køkkenbordet til lagen er afkølet, herefter skal den stå på køl til dagen efter. Mos en halv avocado groft ud på hvert brød og top med en skefuld marinerede kantareller og friskhakket purløg. Server!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet