Bruschetta med pesto, parma & parmeggiano

Ingredienser

4 skiver grillet surdejsbrød

1 glas god basilikumpesto

4 spiver parmaskinke

Ca. 50 g parmesan

Til fire personer.

Sådan gør du

Smør brødet generøst med pesto. Læg skinken på og fordel parmesanen i tynde skiver. Faktisk havde jeg også købt rucola ind til denne her, men glemte det fordi jeg havde travlt med at blive færdig, så vi kunne sætte tænderne i maden. Hvis du har en rest rucola, er det pebrede smag meget dejlig her. Læg den så under skinken. Top med et par friske basilikumblade.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt