[single_post_category_name]

Bruschetta på 4 forskellige måder

Forleden spiste jeg frokost med en veninde og hendes italienske mand, så selvfølgelig skulle vi have bruschetta. Det italienske svar på danskernes rugbrødsmad. Vi kender klassikeren med tomat og basilikum, men her havde jeg lyst til at tænke lidt ud af boksen!

LÆS OGSÅ: Forårspasta med frisk spinat, hvidløg & parmesan

Jeg har et virkelig soft spot for frisk gedeost, og så fandt jeg nogle skønne helt friske nyopgravede gulerødder og tilsvarende radiser. Parma var der i køleskabet, ligeledes en rest parmesan, og så skulle der bare lidt pesto til, så var den hjemme. Råsyltede kantareller lyder vildt blæret, men er faktisk nemt, og sammen med avocado var det en drøm. Sidst med ikke mindst, er de danske tomater i top lige nu, og med frisk bøffelmozzarella, basilikum og en god olivenolie var der ikke et øje tørt. Det jeg elsker med bruschetta er, at man jo kan variere det præcis som man synes, alle muligheder er åbne. Det gode grillede surdejsbrød med en sjat god olivenolie er den perfekte base for kreativ tænkning, så det er bare med at slå sig løs.

Alle opskrifter er lavet til 4 personer.

 

Bruschetta med tomat & mozzarella

 

Bruschetta med frisk ged, gulerod og radise

 

Bruschetta med avocado & kantarel

 

Bruschetta med pesto, parma & parmeggiano

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide