Grønkålschips

Ingredienser

1 pose grønkål, der plejer at være omtrent 300 g i de poser jeg køber i Irma

ca 2 spsk olivenolie

½  tsk fint havsalt

Du kan ydermere krydre med chiliflager, spidskommen, hvidløgspulver eller anden du føler for

Disse smukke grønne crunchy chips er faktisk supergode, hvis man er lidt sulten efter en salt snack og trænger til noget at gumle på. Og selvfølgelig, let’s face it, det er jo ikke en kartoffelchips, og måske ungerne vil blive lidt lange i fjæset hvis der er grønkålschips i chipsskålen en fredag aften, men hvis man holder op med at sammenligne og tager det for hvad det er, så kan man virkelig værdsætte den der lidt skarpe, krydrede salte smag, som på en måde kan minde lidt om tang. Jeg er personligt blevet glad for dem, og så tiltaler nemheden mig ustyrligt. Tre ingredienser og en ovn. That’s it.

Sådan gør du

Skær den grove stilk fra kålen af og vend med olivenolien og salt. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir under og bag chipsene i 40-50 minutter ved 120˚. Tiden i ovnen kan variere fra ovn til ovn, så kig til dem en gang imellem. De skal være helt sprøde. Spis chipsene næsten direkte fra ovnen når de har fået lov til at køle af, eller opbevar dem i en beholder med et stykke køkkenrulle imellem hvert lag. Grønkålschips er skrøbelige, så de skal ligge i noget fast, ellers bliver de til pulver.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt