Hummer med dip

Ingredienser

1 kogt hummer

150 g grønne bønner

50 g rødbedespirer

1 bundt grønne asparges

Dressing

2 spsk. sesamolie

Saft og skal fra 1 lime

Havsalt og friskkværnet peber

Avokadomos

2 avokadoer

1 spsk. wasabi

5 spsk. sojasovs

Drys

1 spsk. sort sesam

Denne ret kan du også tilberede med jomfru­hummere eller store tigerrejer.

Tid: 20 minutter

Personer: 4

Sådan gør du

Del hummeren midt igennem, og fjern tarmstrengen, pil kødet fra skallen. Skær i mindre stykker.

Nip bønnerne, og kog dem i 2 minutter i spilkogende saltet vand. Afkøl i koldt vand, dup dem tørre. Skær i skrå skiver på 2 cm.

Knæk den grenede ende af aspargesene, og skær dem i tynde skrå skiver, brug gerne et mandolinjern. Vend sammen med bønner og rødbedespirer. Dryp sesamolie, limesaft og skal over salaten. Vend hummerkødet i salaten.

Del avokadoerne i halve, fjern stenen, og tag kødet ud med en ske, blend det med wasabi og sojasovs. Anret og drys med sesamfrø.

BEAUTY FOOD-FAKTA: Hummeren er særligt rig på jod, der øger kroppens cellestof­skifte, samt mineralerne selen, zink og B12-vitamin, der styrker og bedrer uren hud indefra.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide