Hummer med dip

Ingredienser

1 kogt hummer

150 g grønne bønner

50 g rødbedespirer

1 bundt grønne asparges

Dressing

2 spsk. sesamolie

Saft og skal fra 1 lime

Havsalt og friskkværnet peber

Avokadomos

2 avokadoer

1 spsk. wasabi

5 spsk. sojasovs

Drys

1 spsk. sort sesam

Denne ret kan du også tilberede med jomfru­hummere eller store tigerrejer.

Tid: 20 minutter

Personer: 4

Sådan gør du

Del hummeren midt igennem, og fjern tarmstrengen, pil kødet fra skallen. Skær i mindre stykker.

Nip bønnerne, og kog dem i 2 minutter i spilkogende saltet vand. Afkøl i koldt vand, dup dem tørre. Skær i skrå skiver på 2 cm.

Knæk den grenede ende af aspargesene, og skær dem i tynde skrå skiver, brug gerne et mandolinjern. Vend sammen med bønner og rødbedespirer. Dryp sesamolie, limesaft og skal over salaten. Vend hummerkødet i salaten.

Del avokadoerne i halve, fjern stenen, og tag kødet ud med en ske, blend det med wasabi og sojasovs. Anret og drys med sesamfrø.

BEAUTY FOOD-FAKTA: Hummeren er særligt rig på jod, der øger kroppens cellestof­skifte, samt mineralerne selen, zink og B12-vitamin, der styrker og bedrer uren hud indefra.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være