Bliv klar til madpakke-ræset

Facts


Super Snacks – 60 inspirerende madpakkeløsninger

af Louisa Lorang

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Pris: 199,99

Køb bogen her

I onsdags startede min søn i skole. Det var et nyt og spændende kapitel i både hans og i mit liv. Spændende, nervepirrende, angstprovokerende, sjovt og ikke desto mindre STORT er blot nogle af de adjektiver, som beskriver dette nye kapitel – og mor er så stolt. Der er mange nye ting og tilvænninger, som venter forude for et skolebarn, men tag ikke fejl! Der er ligeledes mange nye ting og tilvænninger, man står over for som mor til et skolebarn. For mit vedkommende begynder det store madpakkeræs, som ikke slutter før om mange, mange år! Da min søn gik i henholdsvis vuggestue og børnehave, var vi så heldige, at det var institutioner med madordning, så jeg har seriøst aldrig smurt en madpakke til ham. Jeg har naturligvis lavet en masse madpakker til diverse rejser, strandture etc., men jeg har aldrig lavet sådan en rigtig hverdagsmadpakke – det er nu min hverdag. HVER evig eneste dag!

Det er i denne situation man har brug for hjælp, og kokken Louisa Lorang har netop skrevet bogen SUPER SNACKS – 60 inspirerende madpakkeløsninger – og 1000 tak for den! Bogen er fyldt med lækre og enkle opskrifter, som jeg flittigt benytter mig af, når jeg smører både min egen og min søns madpakke, og jeg er vild med, at jeg kan camouflere både spinat og broccoli i maden til ham – to ting han normalt aldrig vil røre. 

Louisa fortæller i bogens forord: Jeg er ikke ude på at slå standart-rugbrødsmaden, der ligger i de fleste børns madpakker, ihjel. Jeg er bare ude på at give den lidt godt og gerne ekstra grønt selskab, så den ikke føles så kedelig! 

I bogen har Louisa markeret flere opskrifter, som er særligt nemme at lave. De er faktisk næsten så lette, at børnene selv kan lave deres madpakke. Bogen indeholder opskrifter på sjove snacks, all-in-one-madpakker, søde (sunde) sager, nemt bagværk og meget mere. SUPER SNACKS kommer uden tvivl til at ligge på mit køkkenbord fremover!  

ChriChri har været så heldige at få lov til at dele to opskrifter med jer:
Spinatwraps
Broccoli Nuggets

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være