Æggewrap med laks, hvidkål & pesto

Ingredienser

Pesto

½ citron

2 fed hvidløg

½ bundt basilikum

½ bundt persille

3 spsk valnødder

1 dl koldpresset olivenolie

havsalt

Æggewraps – 2 stk.

2 æg

1 spsk loppefrøskaller (Husk)

1 tsk havsalt

kokosolie eller smør til stegning

Fyld

4 skiver røget laks

2 små håndfulde hvidkål

havsalt

sort peber

Æg er en skøn, let optagelig proteinkilde og supernemt at tilberede. Laks indeholder omega-3 fedtsyrer, som virker antiinf lammatorisk. Hvidkål er endnu en af vores favoritter, fordi kål ganske enkelt er sundt på alle fronter.

Til 2 portioner.

Sådan gør du

Lav først pestoen. Skær begge ender af citronen, men behold skrællen på, og del den i både. Pil hvidløget, skyl krydderurterne og kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor.  Smag til med salt og/eller citronsaft. Opbevar pestoen i et skoldet glas.

Pisk æg, loppefrøskaller og salt sammen i en skål. Kom kokosolie eller smør på en mellemvarm  pande og hæld halvdelen af æggemassen på. Steg wrappen på begge sider, til den får en fast konsistens. Gentag med anden halvdel af æggemassen, så du får to wraps.

Hak hvidkålen fint og læg en håndfuld i en æggewrap. Kom to skiver laks ovenpå og afslut med en skefuld pesto.

Tip: Æggewrappen kan holde sig i flere dage på køl,hvis du laver en dobbeltportion.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

First Impression

Ingredienser2 dele hindbær gin 4 dele frugtig rosé 8 dele hyldeblomst tonic   GARNISH Hindbær I denne weekend løber Copenhagen Rosé Festival af stablen. Har

Vind: Romantisk læsning til din sommer!

Vind romantisk bogpakke! Hvilken genre er bøgerne, du kan vinde?*KrimiBiografiRomanceNavn:*Adresse:* Vej By Postnr. E-mail* Telefon* Δ Annonce i samarbejde med Gyldendal Hvem elsker ikke en