Vegansk: Mere end 100 nemme, lækre & sprudlende retter

Vegansk
Livin’ la vida vegan af  

af Johanne Mosgaard

Køb bogen her

Johanne Mosgaard er kendt fra bloggen Englerod og står bag bogen Vegansk. Med en moderne tilgang til vegansk mad og en stor kærlighed for at gå i køkkenet, har hun udviklet nye retter, med fokus rettet mod at skabe en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver.

LÆS OGSÅ: Majstortillaer med bønnefalafler og veggiesalsa 

I bogen Vegansk, finder du mere end 100 nye, nemmere og supre lækre opskrifter, hvor der er inspiration til alle måltider – både til hverdag og gæster. Så ønsker du at spise vegansk, eller ønsker du idéer til kødfrie dage, så er der massere af lækker inspiration at hente.

LÆS OGSÅ: Holms Mad: 85 uimodståeligt velsmagende opskrifter

Her på redaktionen har vi været så heldige, at få et uddrag af bogen i form af en opskrift på Vegansk smørrebrød. Du kan finde opskriften lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet