Madguide: Her skal du spise din frokost

København er i løbet af de seneste par år blevet et sandt mekka for foodies! Byen har mange lækre spisesteder i alle prisklasser. Det er dog (desværre) ikke altid, at budgettet rækker til restauranterne i den høje ende.

Vi har derfor samlet en kort liste til dig med eksklusive spisesteder, som er oplagte at besøge til frokost i stedet for middag, hvis budgettet ikke rækker til en større tre-retters menu med vin:

LÆS OGSÅ: Lækre blåbærmuffins med friske blåbær

MASH Penthouse 
Foto: Claudia Dons
MASH Penthouse ligger på 12. etage af Tivoli Hotel. Udover en unik udsigt over Københavns tage tilbyder MASH Penthouse naturligvis steaks af højeste kvalitet og trækker på et omfattende vinkort – præcis som man kender det fra de øvrige MASH-restauranter. 

Toldboden Foto: ToldbodenEn anden perle er restaurant Toldboden, der ligger i maritime omgivelser. Den gamle færgeterminal i Københavns Havn er i sommerhalvåret forvandlet til en havnegrill, hvor du til frokost kan mæske dig i alt godt fra havet. Skinner solen, kan du efterfølgende nyde udsigten fra en solstol ud til vandet med en kold drink i hånden. 

OrangerietFoto: Thomas Ibsen
I Kongens Have ligger Orangeriet. Her kan du til frokost få moderne dansk smørrebrød og forskellige lune retter. Maden kan nydes inde i orangeriet eller udenfor under en af de mange parasoller. Uanset om du sidder ude eller inde har du udsigt til en af Københavns grønne oaser.

 Fotos: Claudia Dons 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være