Madguide: her skal du spise vegetarisk i KBH

Vegetarcaféerne er for alvor rykket ind i København og kødspiser eller ej, er det svært ikke at blive lidt sulten, når man ser de mange farverige mad billeder, der florerer på instagram. Vi har samlet de bedste veggie steder lige nu og selvom nogen måske kunne tro det, er de langtfra kedelige, selvom de har droppet kødet. Så tag en veninde under armen og kom afsted! 

 

California Kitchen

Foto: California Kitchen

Hvad? Hvis man savner sol og sommer, skal man tage et smut forbi California Kitchen. Der er sommervibes året rundt med palmer og masser af Cali vibes. California Kitchen specialiserer sig i lækre bowls, som alle er fyldt med grøntsager og andre superfoods. De bruger tofu og andre vegetariske alternativer i deres bowls, men du kan også vælge kylling eller fisk, hvis du ikke er hoppet helt med på vegetarvognen. 

Hvor? Nørrebrogade 12, 2200 Kbh N og Vesterbrogade 58, 1620 Kbh V

Se mere her 

 

Plantpower Food 

Foto: Jesper Edvardsen/Contineo

Hvad? Har du brug for et healthfix, så er Plantpower Food stedet for dig. Den 100% veganske café serverer sunde retter og farverige smoothies, der med garanti kan give dig bedre samvittighed, hvis du har brugt hele weekenden på at spise junkfood og chokolade. Der er styr på sundheden hos Plantpower Food, og så smager det også fantastisk! 

Hvor? Fælledvej 15, 2200 Kbh N

Se mere her

 The Organic Boho

Foto: The Organic BohoHvad? Bohemian vibes og blomster i maden. The Organic Boho byder i den grad på instaværdig mad og så er det et super hyggeligt sted, der både har store burgers og sunde breakfast bowls. Er man kaffeelsker, skal man helt klart prøve en af deres rainbow lattes. Det er som navnet lyder, latte i forskellige farver og med forskellige smage – blandt andet har de en lyserød Pitaya latte! 

Hvor? Prinsessegade 23, 1422 Kbh K

Se mere her

 

Hope Bar

Foto: Hope BarHvad? Hope Bar er et hyggeligt, lille sted i hjertet af København – perfekt som frokost stop, hvis man er ude og shoppe. Udover deres veganske signatur brunch, serverer de blandt andet også superfood bowls, som er fyldt med alle de gode antioxidanter, og med garanti vil gøre dig mæt og glad.

Hvor? Larsbjørnsstræde 7, 1454 Kbh K

Se mere her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og