Spinatwraps

Ingredienser

2 håndfulde babyspinat

1/2 fed hvidløg

3 dl mælk

1 æg

250 g boghvedemel

1/2-1 tsk. salt

1/2  tsk. natron

Olie til stegning

Jeg er vild med de her pandekager! De er også supergode med sprød agurk, ost, hummus, guacamole eller bare med skinke og salat. Beregn 2-3 stk. pr. person, gerne med forskelligt fyld – eller pak en enkelt wrap som supplement til en rugbrødsmad.

LÆS OGSÅ: 7 tips til at forvandle resterne til nye madpakke-favoritter

Giver 10-14 stk.

Sådan gør du

Blend spinat, hvidløg og mælk i en blender til en grøn ‘smoothie’. Hældden i en skål, og pisk ægget i med et piskeris. Bland  boghvedemel, salt og natron, og pisk blandingen i mælken. Pisk, indtil dejen er glat.

Steg tynde pandekager i en anelse olie på en varm pande. Pak dem i et rent viskestykke med et stykke madpapir imellem, så de ikke bliver tørre. Brug dem som wrap med salat, ost og eventuelt en rest kylling eller grønt fra aftensmaden.

Opbevar dem rullet i viskestykket i op til 1 døgn.

TIP: Her er pandekagerne fyldt med hjertesalat, Vesterhavsost og en dressing af: 1 spsk. dijonsennep, 1 spsk. honning, 1 spsk.  æbleeddike og  1 spsk. olivenolie.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt