Jeg er vild med de her pandekager! De er også supergode med sprød agurk, ost, hummus, guacamole eller bare med skinke og salat. Beregn 2-3 stk. pr. person, gerne med forskelligt fyld – eller pak en enkelt wrap som supplement til en rugbrødsmad.

LÆS OGSÅ: 7 tips til at forvandle resterne til nye madpakke-favoritter

Giver 10-14 stk.

Sådan gør du

Blend spinat, hvidløg og mælk i en blender til en grøn ‘smoothie’. Hældden i en skål, og pisk ægget i med et piskeris. Bland  boghvedemel, salt og natron, og pisk blandingen i mælken. Pisk, indtil dejen er glat.

Steg tynde pandekager i en anelse olie på en varm pande. Pak dem i et rent viskestykke med et stykke madpapir imellem, så de ikke bliver tørre. Brug dem som wrap med salat, ost og eventuelt en rest kylling eller grønt fra aftensmaden.

Opbevar dem rullet i viskestykket i op til 1 døgn.

TIP: Her er pandekagerne fyldt med hjertesalat, Vesterhavsost og en dressing af: 1 spsk. dijonsennep, 1 spsk. honning, 1 spsk.  æbleeddike og  1 spsk. olivenolie.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide