Små grønne hebraiske pandekager

Denne opskrift viser dig hvor nemt du kan lave en velsmagende og lækker forret på ingen tid.
Ingredienser

3 æg

3 ekstra æggehvider

1 spsk HUSK

1 spsk olivenolie

ó dl mælk

1 håndfuld dild

1 håndfuld bredbladet persille

Saften fra 6 lime

1 tsk spidskommen

1 tsk salt

Olie til stegning

Et par spsk cremefraiche

Et must på buffetbordet og perfekt som forret!

Giver 4 stk.

Sådan gør du

Pisk æg og æggehvider sammen med HUSK, olie og mælk. Hak dild og bredbladet persille. Halvdelen lægges til side og halvdelen kommes i æggeblandingen. Tilføj limesaft, spidskommen og salt og pisk blandingen godt sammen. Kom 1/4 af blandingen på en lille pande (ca 15 cm i diameter) og steg i olie i ca. 10 minutter ved svag varme på den ene side, før du vender pandekagen. Når den ser færdig ud, tager du den af panden og folder den på midten. Ved servering smøres pandekagerne med lidt cremefraiche og drysses med krydderurter og fintsnittet forårsløg.

LÆS OGSÅ: Den sunde burger

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide