Rimmet torsk med sennepsfløde

Ingredienser

600 g torskefilet

1,5 spsk salt

1 spsk sukker

1 tsk dildspidser

1 tsk sennepsfrø

2 rødbeder, mellemstørrelse

2dl fløde

Saften af en halv citron

1 spsk grov sennep

Salt og peber

Karse.

Indeholder reklamelinks

En nem forret, som ikke tager mange minutter at lave og for mig er den perfekte start på en lækker menu. Det er jo nærmest en opdatering på den klassiske nytårsmenu med kogt torsk i sennepssauce. Ved torsken bliver rimmet, smider den også noget af væsken, så den bliver både fastere i kødet. Sørg for at købe en god torsk ved fiskehandleren, når den skal rimmes.

LÆS OGSÅ: Friske forårsruller

 

Sådan gør du

Start med at rimme fisken dagen før

Bland dild, sennepsfrø, salt og sukker

Drys dette i et tyndt lag over fisken

Dæk den med film og sæt på køl

 

En time før severing presses citronsaft i fløden og den skal stå på køkkenbordet og syrne

Rør herefter sennep, salt og peber i

Skræl rødbederne og skær små fine bånd af rødbederne; det kan gøres både med spiralizers, som er bestemt til formålet, men også med en skrællekniv, hvor du skærer lange tynde strimler, ruller og skærer ud i tyndere strimler med en kniv

Kom rødbeden i kold vand, gerne isvand, så den bliver sprød og crunchy i løbet af kort tid

Anret med en spiseskefuld sennepsfløde i bunden, kom tynde skiver af torsk på

Top op med en håndfuld af de sprøde rødbeder og klip karse på toppen

 

Tip: Evt. Overskud af sennepsfløde gør sig rigtigt godt i en sandwich med skinke og ost. Bare lige et lille hint til at minimere madspildet.

LÆS OGSÅ: Rug-fenikkelkiks med ost

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet