Cremet og lækker avocado-ægge-salat

Ingredienser

5 hårdkogte æg

3 store avocado

1 dl creme fraiche eller hytteost

2 stængler hakkede forårsløg

1 lille bundt purløg, finthakket

1 bakke karse

Saften fra 1 citron

Sort peber

Salt

Madpakke til børnene eller bare til en selv, er et sted, hvor inspirationen nogle gange synes så langt væk som hovedstaden i Langbortistan, tør som en udtømt kilde. Simpelthen. Derfor kommer jeg pt lige nu jeres udtørrede kilde i forkøbet, med en en lille madpakke inspiration, som vi elsker herhjemme. Og her taler jeg altså både voksne og børn. Umiddelbart tænker I måske at avocado sammen med æg ikke hitter så vildt, men jooo, det gør det. Avocadoens cremede konsistens og milde smag smager vidunderligt med de hakkede hårdkogte, og når man så lige giver den ekstra med citronssaft, lidt cremfraiche eller hytteost og hakkede krydderurter, så er den hjemme.

LÆS OGSÅ: Yndlingssalaten

Sådan gør du
Hak æggene groft og brug en gaffel til at mase avocadoerne til en grov mos. Bland alle ingredienserne sammen til en ”salat” og smag den til med citron, salt og peber. Voila! Supernemt og superlækkert!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være