5 hårdkogte æg
3 store avocado
1 dl creme fraiche eller hytteost
2 stængler hakkede forårsløg
1 lille bundt purløg, finthakket
1 bakke karse
Saften fra 1 citron
Sort peber
Salt
Madpakke til børnene eller bare til en selv, er et sted, hvor inspirationen nogle gange synes så langt væk som hovedstaden i Langbortistan, tør som en udtømt kilde. Simpelthen. Derfor kommer jeg pt lige nu jeres udtørrede kilde i forkøbet, med en en lille madpakke inspiration, som vi elsker herhjemme. Og her taler jeg altså både voksne og børn. Umiddelbart tænker I måske at avocado sammen med æg ikke hitter så vildt, men jooo, det gør det. Avocadoens cremede konsistens og milde smag smager vidunderligt med de hakkede hårdkogte, og når man så lige giver den ekstra med citronssaft, lidt cremfraiche eller hytteost og hakkede krydderurter, så er den hjemme.
LÆS OGSÅ: Yndlingssalaten
Sådan gør du
Hak æggene groft og brug en gaffel til at mase avocadoerne til en grov mos. Bland alle ingredienserne sammen til en ”salat” og smag den til med citron, salt og peber. Voila! Supernemt og superlækkert!