Humus

En evig klassiker som bare smager rigtig dejligt! Ligesom med mors frikadeller findes der vist ikke en rigtig måde at lave humus på – og alle har tilsyneladende deres egen yndlingsversion. Her er min! Sådan gør du. Blend alle ingredienserne undtagen vandet til en cremet masse. Smag evt til med ekstra citronsaft, og se om du har lyst til at tilsætte mere paprika eller spidskommen.
Ingredienser

1 dåse kikærter

1 spsk tahin sesampasta

1 fed hvidløg

½ tsk stødt spidskommen

Citronsaft fra 1 citron

Ca ½ dl ekstra jomfruolivenolie

Salt og evt sød paprika

Ca ½ dl kogende vand

 

En evig klassiker som bare smager rigtig dejligt! Ligesom med mors frikadeller findes der vist ikke en rigtig måde at lave humus på – og alle har tilsyneladende deres egen yndlingsversion. Her er min! 

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne undtagen vandet til en cremet masse. Smag evt til med ekstra citronsaft, og se om du har lyst til at tilsætte mere paprika eller spidskommen. Jeg holder meget af at humussen er helt cremet og ikke for fast, så jeg tilsætter kogende vand til konsistensen er rimelig tynd, da humussen altid tykner og sætter sig når den har stået en dags tid i køleskabet. 

Læs også: Tapenade

Læs også: Rød peber- & valnøddepesto

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være