Rød peber- & valnøddepesto

En superlækker pesto – sød og aromatisk af den grillede peberfrugt og med masser af distinkt letbitter nøddesmag fra de ristede valnødder. Denne portion giver ca 3 dl pesto. Sådan gør du. Tænd ovnen på 200 grader, subsidiært grill. Grill peberfrugterne over gasblusset eller i ovnen på grillfunktion til de er pletvist sorte over det hele og læg dem herefter i en beholder med tætsluttende låg i et kvarters tid til skallen har løsnet sig. S
Ingredienser

100 g valnødder

1 stor rød peber eller to mindre snackpebre

50 g parmesan

Ca ½ – 1 dl olivenolie

1-2 spsk balsamicoeddike

En superlækker pesto – sød og aromatisk af den grillede peberfrugt og med masser af distinkt letbitter nøddesmag fra de ristede valnødder. Denne portion giver ca 3 dl pesto.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader, subsidiært grill. Grill peberfrugterne over gasblusset eller i ovnen på grillfunktion til de er pletvist sorte over det hele og læg dem herefter i en beholder med tætsluttende låg i et kvarters tid til skallen har løsnet sig. Skru ned på 200 grader og rist valnødderne i et ovnfast fad i ca 8-10 minutter til de begynder at lugte kraftigt af nødder. Hold øje med dem, lige pludselig går det hurtigt, og bliver de bare lidt for brune smager de frygtelig bittert. Lad nødderne køle af og fjerne imens så meget af muligt af skal og kerner fra peberfrugterne. Blend nu valnødder, peberfrugt, parmesan og olivenolie og smag til med balsamicoeddike og havsalt. 

Læs også: Humus

Læs også: Tapenade

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive