[single_post_category_name]

Sæt sommeren på glas

Fyld skabe og hylder op med hjemmelavede lækkerier og få samtidig sommeren til at vare endnu længere ind i efteråret. Det er guddommeligt lækkert at henkoge og sylte forskellige stenfrugt og pærer, og det kan snildt holde sig ugevis på køl, hvis man er påpasselig med at skolde glassene ordentligt og generelt holde god hygiejne.

Fyld skabe og hylder op med hjemmelavede lækkerier og få samtidig sommeren til at vare endnu længere ind i efteråret. Det er guddommeligt lækkert at henkoge og sylte forskellige stenfrugt og pærer, og det kan snildt holde sig ugevis på køl, hvis man er påpasselig med at skolde glassene ordentligt og generelt holde god hygiejne. De syltede grøntsager er både blæret og super velsmagende og en hindbærsyltetøj kan alle lide. Prøv den for eksempel til surdejsbollerne.

Nedenfor har vi samlet fem lækre sylte-opskrifter:

Syltede hele pebre med hvidløg og basilikum

Henkogte abrikoser med vanilje, citronskal og hel kanel

Syltede små artiskokker med hvidløg og rosmarin

Hindbærmarmelade med hel vaniljestang

Vaniljesyltede pærer

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide