Vaniljesyltede pærer

Syltede pærer er efter min (og i særdeleshed børn og ældre sjæles) mening en vidunderlig måde at spise dessert på. Denne version er helt klassisk med vanilje – jeg synes, de er bedst sådan!
Ingredienser

1 kg faste pærer

1 liter vand

9 dl rørsukker el. hvidt sukker

2 vaniljestænger

skal af 1 usprøjtet citron

Syltede pærer er efter min (og i særdeleshed børn og ældre sjæles) mening en vidunderlig måde at spise dessert på. Denne version er helt klassisk med vanilje – jeg synes, de er bedst sådan!

LÆS OGSÅ: Frisk sommerdessert: Appelsincurd med marengs

 

Sådan gør du

Skræl pærerne og lad stilken side på

Kog vandet op med sukker, vanilje og citronskal og rør let, til sukkeret er smeltet

Tilsæt pærerne og lad dem simre i 20-30 minutter, alt efter hvor faste og modne de er

Server pærerne med en smule af lagen og letpisket flødeskum, eller konserver dem på skoldede, lufttætte glas

LÆS OGSÅ: Kage Liv: Æbledessert

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og