Low-carb kiks med pesto

Ingredienser

Pesto

50 g grønkål (bredbladet persille
kan bruges)

3/4 dl olivenolie

20 g mandler

20 g parmesan

Salt og peber

 

Sprøde kiks

1 1/4 dl mandelmel

3/4 dl hørfrømel

1 æg, str. m

25 g blød kokosolie

1/2 tsk havsalt

1 tsk tørret oregano

 

Pynt

Sesamfrø

Sundt og lækkert alternativ til chips med dip. Skal det være mere spicy? Tilsæt evt. en
smule tørret chili og revet cheddar til kikse-dejen.

LÆS OGSÅ: Guacamole & hummus

Til 6 personer.

Sådan gør du:

Rengør grønkål grundigt, og skær de tykke stokke fra. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend, indtil pestoen er ensartet. Smag til med slat og peber. Bland alle ingredienserne i en skål, og rør dejen godt sammen. Rul derefter dejen ud mellem to stykker bagepapir. Ellers klistrer det fast. Rul dejen tyndt ud, og skær små firkanter, ca. 28 stk. Læg de små kiks på en bageplade med bagepapir, drys med sesamfrø, og bag ved 175 grader, varmluft, i ca. 15 minutter. Hold øje, så de ikke bliver for mørke. Lad kiksene køle helt af, inden de serveres med pesto.

LÆS OGSÅ: Tapenade

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet