Tzatziki

Ingredienser

2 agurker

1 tsk salt

2 fed friske hvidløg eller efter smag

friskkværnet peber

4 dl drænet yoghurt, helst ikke mindre end 2 %

En klassiker som står højt på min liste over favorit-tilbehør!

Sådan gør du

Skær agurkerne i halve og skrab kernerne fra. Riv derefter på rivejernets grove side, og læg i en skål sammen med saltet. Saltet vil trække den værste væde ud af agurkerne, så den færdige tzaziki ikke bliver sjasket i konsistensen. Lad agurkerne trække en halv times tid, og hæld så den overskydende væske fra. Riv hvidløgene på den fine side, og vend med yoghurt og den revne agurk. Smag til med friskkværnet peber og evt lidt mere salt. Server med friskhakket mynte eller persille på toppen. Det smager vidunderligt til foccaciabrødet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har