Tzatziki

Ingredienser

2 agurker

1 tsk salt

2 fed friske hvidløg eller efter smag

friskkværnet peber

4 dl drænet yoghurt, helst ikke mindre end 2 %

En klassiker som står højt på min liste over favorit-tilbehør!

Sådan gør du

Skær agurkerne i halve og skrab kernerne fra. Riv derefter på rivejernets grove side, og læg i en skål sammen med saltet. Saltet vil trække den værste væde ud af agurkerne, så den færdige tzaziki ikke bliver sjasket i konsistensen. Lad agurkerne trække en halv times tid, og hæld så den overskydende væske fra. Riv hvidløgene på den fine side, og vend med yoghurt og den revne agurk. Smag til med friskkværnet peber og evt lidt mere salt. Server med friskhakket mynte eller persille på toppen. Det smager vidunderligt til foccaciabrødet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet