[single_post_category_name]

Kakao mousse på avocado

En mousse lige så bombastisk, fed, lækker, fyldig, syndig og cremet som var den lavet på fløde, æg og masser af sukker. Denne her udgave er blot “sødere” ved din krop…uden at den kæler det mindste mindre for dine smagsløg.

En mousse lige så bombastisk, fed, lækker, fyldig, syndig og cremet som var den lavet på fløde, æg og masser af sukker. Denne her udgave er blot “sødere” ved din krop…uden at den kæler det mindste mindre for dine smagsløg.

Sådan gør du

Kom avocado, dadler, citronskræl og -saft, vanilje og kanel i blender og kør, til du har en helt fin cremet masse. Det kan godt tage lidt tid, og du bliver evt. nødt til at stoppe blenderen og røre rundt et par gange.

Start så med 1/2 dl kakao. Tilsæt det og kør blenderen igen. Smag på moussen. Hvis den ikke er stærk nok for dig, så kom noget mere kakao i.

Et lille ekstra tip

Du kan erstatte dadlerne med abrikoser helt eller delvist. Prøv at komme en moden banan eller mango med i moussen. Så bliver den endnu sødere og endnu mere cremet. 

Hvis du vil lege med smagen, så tilsæt også lidt stødt kardemomme, lidt stødte nelliker, lidt stødt allehånde, lidt lakridspulver eller lidt friskkværnet sort eller grøn peber. Det giver lige et ekstra twist. Et par tsk. frysetørret açai-bær-pulver giver også en endnu mere fantastisk smag. 

Du kan sagtens toppe moussen med alle mulige lækkerier. Granatæblepulver, lidt kakaonibs, lidt tørrede eller friske blåbær, jordbær når de er i sæson eller nogle udblødte valnødder.

Læs også: Laks med frugt, oliven & rosmarin

Læs også: Laksefingre i æble – banancover

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide