Kanelmuffins med bær

Findes der noget bedre end en skøn lille kage, der kan spises med lidt bedre samvittighed end normalt? Nej vel – vi har her lavet en muffin uden smør fyldt med kanel og blandede bær. Muffins’ne smager af sommer og sol med et lille skønt jule-twist fra kanelen.
Ingredienser

150 g hvedemel

100 g havregryn

1 tsk. bagepulver

½ tsk. natron

1 ½ tsk. kanel

100 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

300 g æblemos

2 æg

190 g bær (optøede frosne- eller friske bær)

Findes der noget bedre end en skøn lille kage, der kan spises med lidt bedre samvittighed end normalt? Nej vel – vi har her lavet en muffin uden smør fyldt med kanel og blandede bær. Muffins’ne smager af sommer og sol med et lille skønt jule-twist fra kanelen.

Sådan gør du

Bland hvedemel, havregryn, bagepulver, natron, kanel, sukker og vaniljesukker i en skål. Tilsæt æblemos samt æg og bland det hele godt til en ensartet tyk masse. Vend forsigtigt bærerne i. Fordel massen i muffinsforme – fyld dem ca. ¾ op. Bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 25-30 min.

Læs også: Pandekager 

Læs også: Lakridsmarengs

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide