Bagte æbler med kokos/ kanelis

Vi er kæmpe fan af is og har siden, vi fik vores ismaskine sidste jul, eksperimenteret på livet løs! Vi har prøvet en del variationer, og denne her lavet på kokoscreme som erstatning for fløden er en af de bedste.
Ingredienser

Kokos/ kanelis

6 pasteuriserede æggeblommer

150 g sukker

1 vaniljestang

600 ml kokoscreme (stil

Kokosmælken på køl, og benyt den tykke creme øverst)

4 tsk. kanel

70 g hakket mørk chokolade

 

Bagte æbler

7 halve æbler

2 spsk. smeltet smør

1 ½ dl fint hakkede mandler

Vi er kæmpe fan af is og har siden, vi fik vores ismaskine sidste jul, eksperimenteret på livet løs! Vi har prøvet en del variationer, og denne her lavet på kokoscreme som erstatning for fløden, er en af de bedste. Kokoscremen har fået selskab af en smule kanel og chokoladestykker, der med et bagt æble udgør en fantastisk dessert.

LÆS OGSÅ: Blåbærmazariner

Dessert til 7 personer

Kokos/ kanelis

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en tyk masse. Pisk kokoscremen tyk og luftig i en skål ved siden af, og vend den forsigtigt i æggemassen sammen med kanel – tilsæt gerne mere kanel, hvis det ønskes. Hæld massen på en ismaskine, og følg maskinens instrukser. Når maskinen har kørt den anbefalede tid, hældes massen i en frysevenlig beholder og puttes i fryseren. Rør gerne i isen 1/2-1 time efter, den er kommet i fryseren, hvorefter man blot kan lade den være. Tag den ud 10 minutters tid inden servering

LÆS OGSÅ: Yoghurt-skum med bagte vanilje-rababer

Bagte æbler

Sådan gør du

Placér de halve æbler i et ovnfast fad. Pens æblerne med smøren, og hæld resten omkring æblerne i fadet. Drys med de fint hakkede mandler. Bag æblerne i ovnen i 25 min. ved 175 grader (alm. ovn). Servér de lune bagte æbler med en god ske kokos/kanelis, og kom lidt af mandlerne og smørret fra fadet over. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være