Lakridsmarengs

Supergode og lidt anderledes marengs. Den skarpe lakridssmag er skøn til de meget søde marengs. Tænd ovnen på 140 grader. Anbring hvider og de 2,5 dl sukker i en varmefast skål og varm massen over vandbad under stadig omrøring til sukkerkrystallerne er opløst.
Ingredienser

1 dl œggehvide

2,5 dl sukker

3-4 spsk ren lakridssirup, evt. fra Lakrids By Johan Bulow

Supergode og lidt anderledes marengs. Den skarpe lakridssmag er skøn til de meget søde marengs. 

10-12 store marengs

Sådan gør du

Tænd ovnen på 140 grader. Anbring hvider og de 2,5 dl sukker i en varmefast skål og varm massen over vandbad under stadig omrøring til sukkerkrystallerne er opløst. Tag skålen af varmen og pisk indtil marengsmassen er helt afkølet, stiv og skinnende. Vend lakridsiruppen i så massen bliver fin og marmoreret, og sæt marengsmassen i store skefulde på en bradepande. Bag marengsene i ca 50 minutter, sluk ovnen og lad dem stå indtil ovnen er helt kold, gerne natten over.

Læs også: Krydret squashkage

Læs også: Karamelliserede popcorn

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet