Anne Au Chocolats brownies

Sådan gør du. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, hæld chokoladen deri og lad den smelte. Pisk mel, æg, sukker, vanilje og salt til luftig konsistens, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend til sidst den hakkede hvide chokolade i. Hæld dejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag i ca. 25 minutter. Brownies skal helst bages dagen før, så de har tid til at sætte sig.
Ingredienser

200 g smør

200 g mørk chokolade, gerne Caraïbe 66% fra Valrhona

125 g mel

3 æg

265 g sukker

½ vaniljestang

½ tsk. salt

150 g hakket hvid chokolade, gerne Ivoire 35 % fra Valrhona

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, hæld chokoladen deri og lad den smelte. Pisk mel, æg, sukker, vanilje og salt til luftig konsistens, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend til sidst den hakkede hvide chokolade i. Hæld dejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag i ca. 25 minutter.
Brownies skal helst bages dagen før, så de har tid til at sætte sig.

Læs også: Flødeboller

Læs også: Snickerskage

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet