Anne Au Chocolats brownies

Sådan gør du. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, hæld chokoladen deri og lad den smelte. Pisk mel, æg, sukker, vanilje og salt til luftig konsistens, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend til sidst den hakkede hvide chokolade i. Hæld dejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag i ca. 25 minutter. Brownies skal helst bages dagen før, så de har tid til at sætte sig.
Ingredienser

200 g smør

200 g mørk chokolade, gerne Caraïbe 66% fra Valrhona

125 g mel

3 æg

265 g sukker

½ vaniljestang

½ tsk. salt

150 g hakket hvid chokolade, gerne Ivoire 35 % fra Valrhona

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, hæld chokoladen deri og lad den smelte. Pisk mel, æg, sukker, vanilje og salt til luftig konsistens, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend til sidst den hakkede hvide chokolade i. Hæld dejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag i ca. 25 minutter.
Brownies skal helst bages dagen før, så de har tid til at sætte sig.

Læs også: Flødeboller

Læs også: Snickerskage

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være