Den søde tand

Anne Au Chocolats brownies

Anne Au Chocolats brownies
Ingredienser

200 g smør

200 g mørk chokolade, gerne Caraïbe 66% fra Valrhona

125 g mel

3 æg

265 g sukker

½ vaniljestang

½ tsk. salt

150 g hakket hvid chokolade, gerne Ivoire 35 % fra Valrhona

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, hæld chokoladen deri og lad den smelte. Pisk mel, æg, sukker, vanilje og salt til luftig konsistens, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend til sidst den hakkede hvide chokolade i. Hæld dejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag i ca. 25 minutter.
Brownies skal helst bages dagen før, så de har tid til at sætte sig.

Læs også: Flødeboller

Læs også: Snickerskage

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *