Den søde tand

Pumpkin Paradise Cupcakes: Den perfekte søndagstreat

Pumpkin Paradise Cupcakes: Den perfekte søndagstreat
Ingredienser

Cupcakes

200 g mel

1 tsk. kanel

1 tsk. natron

1 tsk. bagepulver

1 tsk. allehånde

275 g rørsukker

1 1/4 dl vegetabilsk olie 

2 æg 

1 1/4 dl sødmælk

1 1/2 dl græskar puré på dåse

 

Frosting

60 g blødt smør

4 dl flormelis

1 tsk. vanillesukker

Saft af 1/2 lime

Skal af 1-2 økologisk lime

200 g philadelphiaost 

 

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 175 grader. Bland alle våde ingredienser i en skål eller en røremaskine ved medium speed til det er rørt godt sammen. Tilsæt de tørre ingredienser og rør til dejen er fri for klumper.

LÆS OGSÅ: Flødeboller

Brug en isske eller en normal ske til at fylde formene. Fyld formene 3/4 og bag dem i ca. 15-20 min. til de er gyldne og fri for dej, når man prikker i dem i midten af kagen. Jeg er lidt i tvivl om det med tiden, da jeg aldrig tager tid, så det et gæt, men mine egne er inde ca. 15-20 min. 

Lad dem køle af, imens du laver frostingen. Opskriften på den “rigtige” frosting er hemmelig, og derfor er denne ikke fra Serenity Cupcakes, men fra mit eget hoved – så prøv den, men det er på eget ansvar. Ønsker du at dine cupcakes skal have en fin farve frosting, som dem på billederne, så tilføj blot lidt frugtfarve til blandingen. Vil du lave dem på ægte Halloween manér, kan du jo lave dem orange i farven.

Rør alle ingredienserne til frostingen sammen med en gaffel eller i en røremaskine

Kom frostingen i en sprøjtepose. Endelig ikke for meget og pas på lufthuller, da de giver et grimt resultat. Brug dekorationsredskabet stjernetyl fra Wilton str. 1 M. (fås hos Special Købmanden eller Frederiksberg Købmanden). Start på midten af kagen og pres hårdt (hårdere end du tror) og kør derefter rundt i 2 cirkler i et hurtigt tempo.

Til slut pyntes kagerne – det bliver til ca. 18 cupcakes. Vi pyntede her med ginger spread, sukkerstjerner og glimmer.

LÆS OGSÅ: Tærte med chokolade

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *