Kærlighedskage

Ingredienser

Kage

10 soltørrede dadler uden sten

1 moden banan

3 æg

4 spsk blødt kokosolie

1 dl stærk kaffe

2 tsk ren vaniljepulver

50 g raw kakaopulver

1 tsk natron rørt ud i 1 tsk citronsaft el. bagepulver

65 g mandelmel

1 nip salt

 

Pynt

Letpisket flødeskum

Friske hindbær

Jeg har døbt denne kage ’kærlighedskage’, fordi jeg lavede den første gang på Valentinsdag. Kagen er sidenhen blevet rigtig populær på min blog, The Food Club

Til 8 personer.

Sådan gør du

Skær dadlerne ud i små stykker, og kom dem i en blender eller foodprocessor, blend dem, indtil de har konsistens som puré. Tilsæt banan, og blend igen. Kom blandingen i en skål, tilsæt æg, kokosolie og kaffe, og pisk det sammen. Tilsæt vanilje, kakao, natron, mandelmel og en knivspids salt, og pisk det hele godt sammen med en håndmikser.
Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir, Ø 18-20 cm. Bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca. 30-35 minutter.

Når kagen er kølet helt af, kan den dekoreres med letpisket fløde og friske hindbær.

Læs også: Paleo chokomousse

Læs også: Cheesecake med blåbær & pistacienødder 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum