Sunde søde sager

Ditte er kvinden bag den fantastiske blog ‘The Food Club‘, som indeholder masser af lækre madopskrifter – både sunde og syndige. Hun er en kvinde med en stor passion og appetit for mad, som ud over bloggen også har skrevet kogebøgerne Salater fra The Food ClubSunde søde sager fra The Food Club og Morgenmadsmissionen.

Ditte har været så sød at dele 2 af sine lækre opskrifter fra dessertbogen Sunde søde sager. Bogen er delt op i 7 kapitler og indeholder mere end 75 opskrifter på sundt sødt. Alle bogens opskrifter er uden hvidt, raffineret sukker og hvedemel, og hvis du enten spiser efter LCHF- eller Paleo-principperne, så er en del af opskrifterne forsynet med et ikon, så du trygt kan give dig i kast med dem. Hvis du blot er ude efter at reducere dit sukkerindtag og fx fokusere på at få en smule mere fuldkorn, så er der også noget for dig. Der er både opskrifter til de voksne, et kapitel til de sunde, søde børn og masser af glutenfrie lækkerier. Bogen skal ikke betragtes som en slanke- eller sundhedsbog, og bogens opskrifter skal selvfølgelig nydes i begrænsede mængder, da energiindholdet stadig er højt. Så nyd med måde, og bliv i godt humør.

Nedenfor ses de to skønne desserter.

Kærlighedskage

Paleo chokomousse

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være