Cakepops i hvid chokolade

Ingredienser

100 g udstenede dadler


Kornene fra ¼ stang Bourbon vanilje eller ½ stang “alm.” vanilje


3 spsk raw kakaopulver


1 spsk kokosolie


3 spsk kokosfibre


20 g hakket mørk chokolade, 70%

 

Pynt


100 g hvid chokolade


6 papirsugerør – kan købes her

Mørk chokolade


Orange krymmel

Her kommer den sidste i den lille serie af ideer til dejlige spiselige værtindegaver fra fine Cecilia fra Copenhagen Cakes. Har du børn som også kan lide at være med i køkkenet, så er disse små cakepops dyppet i hvid chokolade perfekte til formålet.
De er nemme at lave, smager dejligt og kan pyntes efter alle kunstens regler, akkurat som man har lyst til.

Sådan gør du

Alle ingredienserne blendes sammen i en foodprocessor indtil dejen samles i en ensartet masse. Tril dejen til 6 kugler og stil dem i køleskabet.

Smelt en lille smule af den hvide chokolade og dyp enderne af sugerørene ca. 1 cm ned i chokoladen, og stik et sugerør i hver dadelkugle. Den smeltede chokolade fungerer som lim, så kuglen ikke glider af sugerøret senere.

Stil dadelkuglerne med sugerør tilbage i køleskabet så de bliver helt kolde, og smelt i mellemtiden resten af den hvide chokolade.

Dyp hver dadelkugle fuldstændig i den hvide chokolade, lad det størkne og dekorer bagefter mund og øjne med smeltet mørk chokolade, og lav næsen med et lille stykke orange krymmel.

Læs også: Marcipanchips med kanel

Læs også: Småkager med hindbærhjerter

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være