Disse Brownies er utroligt gode og virkelig julede. Perfekt snack når du går og dekorerer hjemmet og gør klar til jul.

For at gøre opskriften rigtig julet brugte jeg både ingefær og 70% appelsin chokolade. Du kan selvfølgelig vælge at bruge almindelig chokolade og/eller undlade ingefæren. 
Jeg kom også saltet karamel sauce med en lille smule kanel i over hele kagen og det løftede virkelig denne brownie ”to the next level”.

Jeg er stor fan af spiselige gaver og denne brownie er oplagt som værtindegave i December måned. Skær kagen i stykker, byg en lille stak med bagepapir mellem hvert lag. Pak det hele ind i papir og pynt med en sød sløjfe.

Sådan gør du

Brownies

Varm ovnen til 180 ° C og læg bagepapir i en 20×20 cm bageform 
2. Pisk æggene til de er lette og luftige. Tilsæt sukker og pisk indtil massen bliver tyk. Tilsæt dadler, vanilje, salt og ingefær. I mellemtiden smelt chokolade og smør sammen over vandbad. Tilsæt likør hvis du har lyst. Langsomt hæld chokolade-smørret i æggene imens du pisker
7. Sigt kakao og mel sammen og fold derefter i dejen indtil du ikke kan se melet længere. Bages i 25-30 minutter eller indtil toppen føles fast
. Når afkølet, kom lidt saltet karamelsauce oven på kagen før du skærer den i stykker
.

Saltet karamelsauce

Smelt sukkeret langsomt i en gryde. Sukkeret skal blive gyldenbrunt og 150°C. Vær forsigtig, det brænder hurtigt på. Tilsæt smør og rør indtil smeltet og godt blandet med sukkeret. Fjern fra varmen og tilsæt fløden langsomt. Tilsæt salt. Lad saucen køle af og hæld derefter på  steriliserede krukker. Saucen kan opbevares i køleskabet i op til 3 uger. Jeg hælder min sauce i forskellige krukker og i en af ​​krukkerne tilføjer jeg lidt kanel.

Læs også: Chokolade-mousse med rødbede

Læs også: Choko-trøfler med karamel & rom 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide