Julesødt fra Modern Wifestyle

Katrin Bjørk fra bloggen Moderne Wifestyle giver her sit bud på hvordan vi kan forsøde julemåneden endnu mere. En skøn saftig og dadelsødet brownie med saltet karamelsauce og de klassiske amerikanske småkager ”crinkle cookies” her i en chokolade-pepermynte version. Er du til lækre, tilgængelige og appetitlige opskrifter, ofte med et amerikansk tilsnit (Katrin har været bosat i New York) og præsenteret på dejligste vis i de fine billeder, så tjek bloggen her ud. du kan kun blive lækkersulten og inspireret!

Rynkede pebermynte småkager

Julebrownies

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet