Varm chokolade-kit

Ingredienser

To beholdere, f.eks. glaskolber med korkprop

Mini-skumfiduser

Knust Candy Cane

Skeer (kan købes billigt i genbrugsbutikker, ellers kan engangsskeer i træ også bruges)

Mørk chokolade

Pynt: Hvid chokolade, guldstøv, mini-skumfiduser, knust Candy Cane.

Dygtige Cecilia fra Copenhagen Cakes giver de næste søndage her sit bud på 3 nemme, fine og kreative værtindegaver, som tilmed smager fortryllende. Tjekker du Cecilias blog ud er der masser af søde, lækre, appetitlige og ikke mindst smukke billeder af søde sager, (og en lille smule salt) at gå på opdagelse i. Hun er faktisk så bidt af en gal kage, at hun har startet sin helt egen webshop med alle mulige uundværlige dimser, småting, forme, kagepynt og diverse andet tilbehør til den glade bage-entusiast. Se mere på om Cecilia her.

Der er intet, jeg holder mere af, end at samles med venner og familie. Hele året rundt forsøger jeg at tage initiativ til så mange sammenkomster, vennemiddage og ”skal-vi-mødes-over-en-uformel-kop-kaffe” som muligt. Særligt i december måned er der lagt op til mange glade gensyn med venner og familie, og det er noget jeg begynder at se frem til gennem hele efteråret.

Hvad enten du selv er vært til en sammenkomst, eller du kommer som gæst, så er jeg sikker på at du alt for godt kender alt det slid og slæb det kræver at være værtinde. Selvom vennesammenkomster egentlig blot skal handle om glæden ved det gode og afslappede selskab, så er der mange der ikke lade være med at stresse lidt ekstra op til gæsterne ringer på dørklokken. Der er den grundige oprydning og rengøring af hjemmet, planlægning og tilberedning af mad, borddækning og meget mere. Puha! Som gæst sørger jeg altid for at medbringe en lille værtindegave som et lille symbol på at jeg påskønner alt det arbejde, det nu en gang kræver at lægge hus til en sammenkomst.

I år vil jeg vise jer tre gode idéer til hjemmelavede værtindegaver, som viser, at du har lagt tanke og kærlighed bag idéen. Den første er én af mine klare favoritter her i den kolde vintertid: Varm chokolade.

Sådan gør du

Fyld hhv. mini-skumfiduser og knust Candy Cane i hver sin glaskolbe og sæt prop på. Smelt den mørke chokolade og hæld den i skeerne. Inden chokoladen størkner kan du dekorere skeerne med et par fnug guldstøv, mini-skumfiduser, knust Candy Cane eller nogle striber af smeltet hvid chokolade. Pynt gaven fint med bånd og gran.

Læs også: Kanelsnurrer

Læs også: Pebernødder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er