Bund
65 g mandler
5 dadler (dem fra en papæske i grøntafdelingen)
1 spsk kokosolie
Salt
Fyld
1 dl fed kokosmælk *
50 g mørk chokolade – jeg bruger en øko 85% uden mælk
1 spsk kokosolie
Sådan gør du
Stil en kokosmælk på køl. Herved skilles den fede del og den vandede del. Det er kun 1 dl af den fede del, der skal anvendes. Bland det fede kokosmælk, smeltet mørk chokolade og kokosolie sammen. Sæt det til side i en skål.
Nu laves bunden – hak mandler fint, og blend dadler, salt og kokosolie sammen. Bland herefter mandlerne og dadelmassen sammen. Kom mandelmassen i små muffins forme (jeg brugte dem af silikone), og kom chokolademassen ovenpå. Stil dem på køl i en times tid, til chokolademassen er stivnet.
Læs også: Trøffelkage med chokolade
Læs også: Citron-kage