Små no-bake chokolade-mousse kager

Ingredienser

Bund

65 g mandler

5 dadler (dem fra en papæske i grøntafdelingen)

1 spsk kokosolie

Salt

 

Fyld

1 dl fed kokosmælk *

50 g mørk chokolade – jeg bruger en øko 85% uden mælk

1 spsk kokosolie

Sådan gør du

Stil en kokosmælk på køl. Herved skilles den fede del og den vandede del. Det er kun 1 dl af den fede del, der skal anvendes. Bland det fede kokosmælk, smeltet mørk chokolade og kokosolie sammen. Sæt det til side i en skål.

Nu laves bunden – hak mandler fint, og blend dadler, salt og kokosolie sammen. Bland herefter mandlerne og dadelmassen sammen. Kom mandelmassen i små muffins forme (jeg brugte dem af silikone), og kom chokolademassen ovenpå. Stil dem på køl i en times tid, til chokolademassen er stivnet.

Læs også: Trøffelkage med chokolade

Læs også: Citron-kage

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide