Små no-bake chokolade-mousse kager

Ingredienser

Bund

65 g mandler

5 dadler (dem fra en papæske i grøntafdelingen)

1 spsk kokosolie

Salt

 

Fyld

1 dl fed kokosmælk *

50 g mørk chokolade – jeg bruger en øko 85% uden mælk

1 spsk kokosolie

Sådan gør du

Stil en kokosmælk på køl. Herved skilles den fede del og den vandede del. Det er kun 1 dl af den fede del, der skal anvendes. Bland det fede kokosmælk, smeltet mørk chokolade og kokosolie sammen. Sæt det til side i en skål.

Nu laves bunden – hak mandler fint, og blend dadler, salt og kokosolie sammen. Bland herefter mandlerne og dadelmassen sammen. Kom mandelmassen i små muffins forme (jeg brugte dem af silikone), og kom chokolademassen ovenpå. Stil dem på køl i en times tid, til chokolademassen er stivnet.

Læs også: Trøffelkage med chokolade

Læs også: Citron-kage

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt