6 æg
400 g sukker
250 g mørk chokolade ( 80 %)
200 g smør
1 stor spsk fintmalet kaffe
1 stor spsk mørk kakao
Formelis til pynt
Denne lækre chokoladetrøffelkage har en dejlig cremet smag af chokolade, og så er den helt uden mel. Kagen gør sig bedst, hvis den står en dag inden den bliver spist, da den gerne må stå og ”sætte sig” lidt. Hvis du slet ikke kan vente, kan den selvfølgelig også sagtens spises på dagen.
Sådan gør du
Æg og sukker piskes hvidt i en skål. Smelt chokolade og smør over et vandbad, og bland det herefter sammen med æg og sukker. Tilføj det fint malet kaffe og kakao til blandingen, og bland dejen godt. Kagen bages i en silikoneform i ovnen ved 180 grader i ca. en time. Ved anretning kan man drysse flormelis over kagen, og pynte med friske hindbær og citronmelisse.
Ønsker man at kagen skal have et lækkert twist af appelsin, så kan man med fordel tilføje lidt appelsinskal til dejen. Dette giver kagen en dejlig friskhed.
Læs også: Historien om Jettemor
Læs også: Citron-kage