Trøffelkage med chokolade

Ingredienser

6 æg

400 g sukker

250 g mørk chokolade ( 80 %)

200 g smør

1 stor spsk fintmalet kaffe

1 stor spsk mørk kakao

Formelis til pynt

 

Denne lækre chokoladetrøffelkage har en dejlig cremet smag af chokolade, og så er den helt uden mel. Kagen gør sig bedst, hvis den står en dag inden den bliver spist, da den gerne må stå og ”sætte sig” lidt. Hvis du slet ikke kan vente, kan den selvfølgelig også sagtens spises på dagen.

Sådan gør du

Æg og sukker piskes hvidt i en skål. Smelt chokolade og smør over et vandbad, og bland det herefter sammen med æg og sukker. Tilføj det fint malet kaffe og kakao til blandingen, og bland dejen godt. Kagen bages i en silikoneform i ovnen ved 180 grader i ca. en time. Ved anretning kan man drysse flormelis over kagen, og pynte med friske hindbær og citronmelisse.

Ønsker man at kagen skal have et lækkert twist af appelsin, så kan man med fordel tilføje lidt appelsinskal til dejen. Dette giver kagen en dejlig friskhed.

Læs også: Historien om Jettemor

Læs også: Citron-kage 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være