Sødt & smukt til en ganske særlig dag

Det er ingen hemmelighed, at Anine Bach Møller er mere end bare almindeligt glad for kager og søde sager. Under man sig selv et besøg på hendes blog, er det meget svært ikke at blive lækkersulten og imponeret over den mængde af vidunderlige kager, desserter og andet sødt, sylt og bagværk hun fremtryller hjemme i sit køkken. 
Detaljerede, æstetiske og sanselige sukkerkreationer, som nok kan give lyst og inspiration til selv at prøve kræfter med nogle af de særdeles fristende opskrifter. Til hendes ros skal det siges, at alle vejledninger er meget udførligt beskrevet, med særligt henblik på at guide måske knap så fingerfærdige læsere rundt om de eventuelle faldgruber, der kan være når man giver sig i kast med at lave kager, som kræver lidt mere fingerspitzgefuhl end en kokosmakron eller en kanelsnegl.

Kærligheden til den gode råvare skinner tydeligt igennem, og både fløden og den flydende chokolade flyder i én skøn saliggørende strøm. Det er ægte kagekærlighed vi taler her, og derfor var det oplagt at spørge Anine om hun havde lyst til at bidrage med sit bud på tre forskellige søde opskrifter til vores bryllupstema her i marts. Heldigvis sagde hun ja, og resultatet kan du se nedenfor. Her finder du de fineste luftige og delikate vandbakkelser – ”cream puffs” med citron & hvid chokolade, perfekte til bryllupsreceptionen, hvor stemning er tilpas uformel og hyggelig til ”finger-sødt”. Her er et aldeles velsmagende og ikke mindst smukt bud på afslutningen på middagen, en dessert som på en gang både er velkendt og nytænkt, en brownie på hvid chokolade, også kaldet en blondie, perfekt afstemt med pistacie og ribs, som begge går smagsmæssigt så fint hånd i hånd med den hvide chokolade. Sidst, men på ingen måde mindst, har hun kreeret La grande Finale, nemlig selve bryllupskagen. Hindbær, hvid mousse og mandelbund i lykkelig forening. Smuk som en drøm og en helt ganske særlig anledning værdig. No further introduction needed!

Til receptionen: Cream puffs med citron & chokolade

Til desserten: Blondie med ribs, pistacie & creme

Til finalen – bryllupskagen: Bryllupskage med hvid mousse & bær

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive