Rabarber-kompot med stjerneanis

Ingredienser

600 g rabarber

3 spsk vand

½ tsk fennikelfrø

1 stjerneanis

250 g sukker

Skal og saft fra 1 usprøjtet citron

En skøn hybrid imellem kompot og marmelade, som smager lige godt både på nybagte boller og til et stykke grillet kød.

Sådan gør du

Anbring ingredienserne undtagen sukker i en gryde og bring langsomt i kog. Lad marmeladen simre uden låg i ca 20-25 minutter eller indtil rabarberne er møre og ikke for vandede. Tilsæt sukkeret og kog op og lad derefter koge ved mellemhøj varme i 5 minutter. Hæld marmeladen på glas og opbevar køligt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.