Rabarber-kompot med stjerneanis

Ingredienser

600 g rabarber

3 spsk vand

½ tsk fennikelfrø

1 stjerneanis

250 g sukker

Skal og saft fra 1 usprøjtet citron

En skøn hybrid imellem kompot og marmelade, som smager lige godt både på nybagte boller og til et stykke grillet kød.

Sådan gør du

Anbring ingredienserne undtagen sukker i en gryde og bring langsomt i kog. Lad marmeladen simre uden låg i ca 20-25 minutter eller indtil rabarberne er møre og ikke for vandede. Tilsæt sukkeret og kog op og lad derefter koge ved mellemhøj varme i 5 minutter. Hæld marmeladen på glas og opbevar køligt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være