Den søde tand

Mango & ananas med myntepesto

Mango & ananas med myntepesto
Ingredienser

1 hel mellemstor ananas

1 stor mango eller 2 små

Skal fra 1 usprøjtet lime, fintrevet


Myntepesto

Ca. 2 dl frisk mynte, ikke presset sammen

 Saften fra limen

½ dl groft rørsukker

Til 4 personer

Sådan gør du

Skræl ananassen og fjern den midterste hårde stok og skær frugtkødet i store tern. Skær siderne (kinderne) af mangoen og fjern skrællen og skær mangosiderne i tern. Vend frugten med limeskallen. Anbring mynte, sukker og limesaft i en morter, se billedet, eller hvis du ikke har en sådan, så brug en blender. Alternativt kan mynten hakkes meget fint og ”mases” sammen med sukker og limesaft med bagsiden af en ske. Vend myntepestoen i før servering.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *