Grillet ananas med kokosskum

Ingredienser

1 hel ananas

1 dl whiskey

1 dl rørsukker

½ tsk rent vaniljepulver eller 1 hel vaniljestang flækket på langs


Kokos-skum

1 økologisk dåse kokosmælk, den tykke del som ligge øverst i dåsen tages fra med en ske

1 tsk fast honning

1 knivspids rent vaniljepulver

Til 4 personer.

Sådan gør du

Sæt dåsen med kokosmælk på køl og undgå at rysten dåsen. Tænd ovnen på 220˚. Skræl og del ananassen over og fjern den inderste hårde del også kaldet stokken. Skær ananassen i tykke aflange stave på ca 3x3x8 cm og vend dem med whiskeyen. Drys med sukkeret og vaniljekorn. Læg stykkerne i et ovnfast fad og bag ananassen i først 15 min., skru derefter op på grill og grill frugten til den karamelliserer let i overfladen. Husk at hold øje undervejs, med grill kan det lige pludselig gå stærkt. Pisk kokoscremen luftig med honningen og server den til den lune ananas.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og