Grillet ananas med kokosskum

Ingredienser

1 hel ananas

1 dl whiskey

1 dl rørsukker

½ tsk rent vaniljepulver eller 1 hel vaniljestang flækket på langs


Kokos-skum

1 økologisk dåse kokosmælk, den tykke del som ligge øverst i dåsen tages fra med en ske

1 tsk fast honning

1 knivspids rent vaniljepulver

Til 4 personer.

Sådan gør du

Sæt dåsen med kokosmælk på køl og undgå at rysten dåsen. Tænd ovnen på 220˚. Skræl og del ananassen over og fjern den inderste hårde del også kaldet stokken. Skær ananassen i tykke aflange stave på ca 3x3x8 cm og vend dem med whiskeyen. Drys med sukkeret og vaniljekorn. Læg stykkerne i et ovnfast fad og bag ananassen i først 15 min., skru derefter op på grill og grill frugten til den karamelliserer let i overfladen. Husk at hold øje undervejs, med grill kan det lige pludselig gå stærkt. Pisk kokoscremen luftig med honningen og server den til den lune ananas.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet