Grapefrugt sodavand

Ingredienser

4 grapefrugter

45 g sukker Vand

Et nip champagnegær

Frisk, læskende og bare rigtig, rigtig god! Og så er den helt sikkert nemmere at lave end du tror.

Udstyr: 1 ren plastikflaske (1,5- 2 l)

Sådan gør du

Pres saften fra grapefrugterne med en citruspresser. I en stor plasticflaske hældes grapejuice og sukker. Hæld vand i, indtil flasken er ca. 10 cm fra at være helt fyldt op. (Hvis du vil have en mere klar sodavand uden frugtkød, kan du filtrere grapesaften igennem en meget fintmasket si, inden du hælder det på flaske). Skru låg på, og ryst flasken godt. Tilsæt et nip champagnegær, klem flasken sammen, og skru låget godt på. Ryst flasken godt, og stil den et mørkt og varmt sted i 2 dage. Nu sker det spændende: Du vil opleve, at gæren begynder at reagere, og flasken vil udvide sig (netop derfor skal man ikke bruge en glasflaske). Til sidst er flasken helt hård, når man trykker på den, og så er den klar til at blive sat i køleskabet – dette stopper gæringen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og