Rabarberkompot med fløde

Ingredienser

Kompot

10-12 stængler rabarber

250 g. sukker

1 citron

1 vaniljestang

4 spsk vaniljesukker

 

Topping

fløde

Rabarberkompot er den perfekte dessert til sommerens lune aftener eller som lidt selvforkælelse i eftermiddagstimerne. Hvis det er lidt for varmt udenfor til en varm dessert såskift fløden ud med vaniljeis – det er en sikker vinder hos både store og små.

Sådan gør du

Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker. Kog rabarberne sammen med sukker, vaniljepulver, citronsaft og kornene fra en vaniljestang. Lad det koge op og rør rundt indtil kompotten har en tyk konsistens. Opbevar rabarberkompotten i et atamonskyllede glas.

kompot-1.jpg

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har