Rabarberkompot med fløde

Ingredienser

Kompot

10-12 stængler rabarber

250 g. sukker

1 citron

1 vaniljestang

4 spsk vaniljesukker

 

Topping

fløde

Rabarberkompot er den perfekte dessert til sommerens lune aftener eller som lidt selvforkælelse i eftermiddagstimerne. Hvis det er lidt for varmt udenfor til en varm dessert såskift fløden ud med vaniljeis – det er en sikker vinder hos både store og små.

Sådan gør du

Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker. Kog rabarberne sammen med sukker, vaniljepulver, citronsaft og kornene fra en vaniljestang. Lad det koge op og rør rundt indtil kompotten har en tyk konsistens. Opbevar rabarberkompotten i et atamonskyllede glas.

kompot-1.jpg

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet